43ο Επιστημονικό Συνέδριο

ASTIR EGNATIA - Αλεξανδρούπολη

23-25 Μαΐου 2024

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά

Η Οργανωτική Επιτροπή του 43ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών (ΕΕΒΕ) καλεί τα μέλη της και όλους όσοι ασχολούνται ερευνητικά με οποιονδήποτε κλάδο της Βιολογίας, ιδιαίτερα τους νέους ερευνητές, να συμμετάσχουν στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη από τις 23 έως τις 25 Μαΐου 2024.

Όπως κάθε φορά, στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλλει στην αλληλεπίδραση μεταξύ ερευνητικών ομάδων Ελλήνων επιστημόνων που εργάζονται σε διάφορα πεδία των Βιοεπιστημών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και να αναδείξει την ερευνητική δραστηριότητα νέων ερευνητών συμπεριλαμβανομένων προ- και μεταπτυχιακών φοιτητών.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί για να δώσουν ομιλίες διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές εξελίξεις σε σύγχρονα πεδία της Βιολογικής έρευνας.

Όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με την ανάρτηση των εργασιών, θα υπάρχουν παράλληλες συνεδρίες όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν προφορικά (4-λεπτες παρουσιάσεις) τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

Και φέτος η υποβολή των περιλήψεων και η εγγραφή στο συνέδριο θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος:
Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος – ΔΠΘ
Διοικητικό Συμβούλιο:
Παναγιώτης Παφίλης – ΕΚΠΑ
Ευστράτιος Βαλάκος – ΕΚΠΑ
Αλέξης Γαλάνης – ΔΠΘ
Δήμητρα Ντάφου – ΑΠΘ
Σταματία Παπουτσοπούλου – ΠΘ
Διονύσης Ραΐτσος – ΕΚΠΑ
Κώστας Σαγώνας – ΑΠΘ
Τοπική Οργανωτική Επιτροπή:
Μαρία Γρηγορίου – ΔΠΘ
Αγλαϊα Παππά – ΔΠΘ
Κατερίνα Χλίχλια – ΔΠΘ
Ιωάννα Μαρουλάκου – ΔΠΘ
Μαρία Κόφφα – ΔΠΘ
Νίκος Γλυκός – ΔΠΘ
Μαριάνθη Γεωργίτση – ΔΠΘ
Πέτρος Κολοβός – ΔΠΘ
Αντώνης Γιαννακάκης – ΔΠΘ
Βύρωνας Ασημακόπουλος – ΔΠΘ

Σημαντικές ημερομηνίες

Ομιλητές

Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου

H Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου είναι Καθηγήτρια Φυσικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φυσικής Ανθρωπολογίας. Σπούδασε ανθρωπολογία στο ΔΠΘ και στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Πραγματοποίησε το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία, και εργάστηκε για 10 χρόνια στα Πανεπιστήμια Ζυρίχης και Βασιλείας. Ειδικεύθηκε στη μελέτη του αρχαίου DNA στο Πανεπιστήμιο του Μαϊντζ στο πλαίσιο διετούς μεταδιδακτορικής υποτροφίας του Ιδρύματος Alexander von Humboldt. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων όπως η παλαιογονιδιωματική, οι βιοχημικές και ακτινοδιαγνωστικές μέθοδοι στην μελέτη παρελθόντων πληθυσμών με σκοπό την ανασύσταση της παλαιοδιατροφής, της υγείας, και της βιολογικής τους ιστορίας. Συμμετέχει ενεργά στη μεταφορά αυτών των πληροφοριών στο ευρύ κοινό με το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκθέσεων σε Μουσεία και χώρους πολιτισμού. Πρόσφατα η έρευνα της διακρίθηκε με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (European Research Council).

Γιώργος Σίμος

Ο Γιώργος Σίμος είναι Καθηγητής Βιοχημείας και Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιοχημείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σπούδασε Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Sussex και Χημεία στο Α.Π.Θ όπου και εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή (1990). Εργάσθηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο European Molecular Biology Laboratory (EMBL) και εκπόνησε Υφηγεσία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, μελετώντας τον πυρηνικό φάκελο και τη μεταφορά βιομορίων μεταξύ πυρήνα και κυτταροπλάσματος. Από το 2001 υπηρετεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι επίσης Adjunct Professor στο Gerald Bronfman Department of Oncology, Faculty of Medicine, McGill University. Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την μελέτη της κυτταρικής απόκρισης στην υποξία με έμφαση στην ρύθμιση των μεταγραφικών παραγόντων HIF (Hypoxia-Inducible Factors) και τον ρόλο τους στον μεταβολισμό και την ανάπτυξη του καρκίνου.

Ελένη Γουργού

Η Ελένη Γουργού είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα στην Κυτταρική Φυσιολογία Ζώων. Το 2011 μετέβη για μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, όπου εργάστηκε πάνω στη φυσιολογία των νευρώνων υπό συνθήκες στρες, σε βιολογικές εφαρμογές της μικρορευστομηχανικής, και στην ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων για τη μελέτη δυναμικών βιολογικών συστημάτων, και αργότερα στην Ιατρική Σχολή, όπου εξειδικεύτηκε στη βιολογία της γήρανσης και στη συμπεριφορά ασπονδύλων. Σήμερα είναι Επιστημονική Ερευνήτρια Β’ βαθμίδας στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, όπου ερευνά τη νευρωνική βάση και τη δυναμική της συμπεριφοράς στους νηματώδεις, με έμφαση στη μάθηση και την κίνηση, και υπό το πρίσμα της γήρανσης. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται από διεπιστημονικότητα, καθώς δανείζεται μεθόδους και εργαλεία από την πειραματική και τη μαθηματική νευροβιολογία, τη νευρομηχανική, τη θεωρία δυναμικών συστημάτων, και τις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης. Έχει χρηματοδοτηθεί από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ με βραβείο για την Ανάπτυξη της Σταδιοδρομίας, και έχει βραβευτεί για τη διακεκριμένη καθοδήγησή της σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.

Χρήστος Αδαμόπουλος

Ο Αδαμόπουλος Χρήστος είναι βιολόγος που εξειδικεύεται στη βιοχημεία της κυτταρικής σηματοδότησης νοσημάτων, με έμφαση στον καρκίνο. Η έρευνά του περιλαμβάνει τη μελέτη μηχανισμών ρύθμισης της κυτταρικής σηματοδότησης μέσω επιλεκτικής φαρμακολογικής στόχευσης καθώς και την ανάπτυξη νέων θεραπευτικών στρατηγικών. Σπούδασε στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στο Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Μεταξύ 2014-2016 πραγματοποίησε μεταδιδακτορική έρευνα στο ίδιο τμήμα, ως υπότροφος του ΙΚΥ. Το 2017, μετέβη στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου πραγματοποίησε μεταδιδακτορική έρευνα στο Τμήμα Ογκολογικών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Icahn School of Medicine at Mount Sinai. Το 2022, προήχθη σε Επίκουρο Καθηγητή του ιδίου Τμήματος. Από τον Οκτώβριο του 2023 είναι Επίκουρος Καθηγητής Βιολογικής Χημείας – Κυτταρικής Σηματοδότησης Νοσημάτων στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Κατερίνα Δούκα

Η Κατερίνα Δούκα είναι βιομοριακή αρχαιολόγος που εξιδικεύεται στην πρώιμη εξέλιξη του ανθρώπου κυρίως μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής αναλυτικών, χρονομετρικών και βιομοριακών, εργαλείων σε οστέινα κατάλοιπα των τελευταίων 200 χιλιάδων ετών. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης απ’όπου ανακηρύχθηκε διδάκτορας Αρχαιομετρίας το 2011. Μεταξύ του 2011-2017 εργάστηκε στην Οξφόρδη, σε προγράμματα του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και του Βρετανικού Μουσείου, και το 2017 της απονεμήθηκε επιχορήγηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας για το έργο “FINDER” με βάση το Μax Planck Institute for Geoanathropology στη Γερμανία. Από το 2021 είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαιομετρίας στο Τμήμα Εξελικτικής Ανθρωπολογίας της Σχολής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Βιέννης.

Φανή Καλαλά

Η Φανή Καλαλά είναι ανοσολόγος-αιματολόγος που εξειδικεύεται στις πρωτοπαθείς ανοσοανεπάρκειες στους ενήλικες καθώς και στην επίδραση της κλιματικής αλλαγής στη δημόσια υγεία. Είναι απόφοιτος του King’s College London και τους Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2022 είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Ανοσολογίας στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συμμετέχει σε διάφορα εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Περιστέρα Πάσχου

Η Περιστέρα Πάσχου είναι Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Purdue στις ΗΠΑ. Μελετά την γενετική δομή των ανθρώπινων πληθυσμών και τη γενετική βάση πολύπλοκων νοσημάτων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και μεταδιδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ. Είναι διπλωματούχος του American Board of Medical Genetics με ειδικότητα Κλινικής Μοριακής Γενετικής. Έχει διατελέσει μέλος ΔΕΠ στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ, και Επισκέπτρια Ερευνήτρια στο UCSF, το UCLA, και τα National Institutes of Health στις ΗΠΑ, καθώς και Αναπληρώτρια Κοσμήτορας στο Πανεπιστήμιο Purdue. Είναι συντονίστρια διεθνών ερευνητικών ομάδων για τη μελέτη του Συνδρόμου Tourette και έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Συνδρόμου Tourette Tιμήθηκε για την διακεκριμένη ερευνητική της πορεία λαμβάνοντας τον τίτλο Showalter Faculty Scholar.

Μαρία Σαλωμίδη

Η Δρ. Μαρία Σαλωμίδη είναι Ερευνήτρια και Επιστημονική Αυτοδύτρια του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ). Σπούδασε Περιβαλλοντικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εστιάζοντας τη Διδακτορική της Διατριβή στη Θαλάσσια Οικολογία και την εκτίμηση οικολογικής ποιότητας παράκτιων περιοχών με χρήση φυτοβενθικών δεικτών. Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα εντοπίζονται στη μελέτη των Μεσογειακών βενθικών οικοσυστημάτων (καταγραφή, αξιολόγηση, παρακολούθηση, διατήρηση), ενώ τα τελευταία χρόνια επιπλέον επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μεθοδολογιών αποκατάστασης υποβαθμισμένων θαλάσσιων οικοτόπων. Έχει στο ενεργητικό της πλήθος επιστημονικών εργασιών και διαλέξεων και είναι συνδημιουργός του «Βένθος και Πέλαγος» (ΕΛΤΑ, 2012), ενός βιβλίου-ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον βιοτικό πλούτο των ελληνικών θαλασσών.

Κατερίνα Γατσιού

Η Δρ. Αικατερίνη (Κατερίνα) Γατσιού γεννήθηκε στην Ελλάδα όπου πραγματοποίησε τις βασικές σπουδές της στη Μοριακή Βιολογία και Γενετική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ως Υπότροφος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακολούθησε και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα με άριστα στην Κλινική Βιοχημεία και Ανοσοχημεία-Μικροβιολογία Βιοτεχνολογία από το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικής Αθηροθρόμβωσης και το Πανεπιστήμιο J.W Goethe της Φρανκφούρτης. Η Κατερίνα ήταν διδακτορική υπότροφος του Κέντρου “LOEWE” για Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία και απέκτησε το διδακτορικό της δίπλωμα με έπαινο στη Βιολογία από τη Σχολή Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου J.W Goethe της Φρανκφούρτης, υπό την επίβλεψη της διεθνούς αναγνωρισμένης βιοχημικού και μοριακής βιολόγου (2022 Otto-Warbung Medalist), καθηγήτρια Stefanie Dimmeler. Για μεταδιδακτορικές της σπουδές, η Κατερίνα εντάχθηκε στο, χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας, εργαστήριο του διακεκριμένου καθηγητή Καρδιαγγειακής Έρευνας Κωνσταντίνου Στέλλου στο Πανεπιστήμιο Newcastle του Ηνωμένου Βασιλείου, ως εκπαιδεύτρια (“instructor”) της βιολογίας του RNA. Η Κατερίνα πλέον είναι επικεφαλής μιας ερευνητικής ομάδας που χρηματοδοτείται από το Συμβούλιο Βιοτεχνολογίας και Βιολογικών Επιστημών του Ηνωμένου Βασιλείου (Biotechnology and Biological Sciences Research Council) στο Πανεπιστημίο του Newcastle. Μαζί με την ερευνητική της ομάδα μελετά τον ρόλο των μεταλλαγών των νουκλεοτιδίων του RNA σε βασικές βιολογικές διεργασίες που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Το έργο της έχει τιμηθεί με πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Νέου Επιστήμονα “Elaine W. Raines” του Συμβουλίου Αθηροσκλήρωσης, Θρόμβωσης και Αγγειακής Βιολογίας της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η Κατερίνα είναι εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου Νέων Επιστημόνων για την Επιστήμη της Καρδιακής Γενομικής και Εξατομικευμένης Ιατρικής της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (American Heart Association) και προσπαθεί να υποστηρίξει τους νέους ερευνητές και ιδιαίτερα τις γυναίκες στην επιστήμη.

Θεοδώρα Κορομηλά

Η Θεοδώρα Κορομηλά είναι Eπίκουρη Καθηγήτρια Γονιδιωματικής στο Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ, και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Γενετική Aνθρώπου, τη Γονιδιωματική και την αποκωδικοποίηση μηχανισμών κυτταρικής διαφοροποίησης με ποσοτική απεικόνιση πραγματικού χρόνου. Επιπλέον, είναι επισκέπτης Αss Professor στο Τμήμα Βιολογίας του UTA, TX, ΗΠΑ. Η Θεοδώρα απέκτησε το διδακτορικό της στην Γενετική Ανθρώπου στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και πραγματοποίησε τη μεταδιδακτορική της εκπαίδευση στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech), με εξειδίκευση στη γονιδιακή ρύθμιση κατά την εμβρυϊκή ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια της μεταδιδακτορικής έρευνας, ανέπτυξε προηγμένες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας γονιδίων CRISPR/Cas9 και του συστήματος απεικόνισης RNA «MS2-MCP» σε πραγματικό χρόνο για τη μελέτη της μεταγραφικής ρύθμισης στα έμβρυα της Drosophila. Το έργο της έχει τιμηθεί με πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου DeLill Nasser for Professional Development in Genetics και έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά (FP7) και Αμερικανικά (NIH, MBL Embryology Course Scholarship, Baxter Foundation Postdoctoral Fellowship, STAR program) ερευνητικά έργα για τη μελέτη της προσβασιμότητας χρωματίνης και της χωροχρονικής ρύθμισης πρωτεϊνών σε πραγματικό χρόνο. Η εξειδίκευση της στη Μοριακή Βιολογία Κυττάρων και στην Γενετική Ανθρώπου έχει οδηγήσει σε σημαντικές συνεισφορές, συμπεριλαμβανομένων 28 δημοσιεύσεων και περισσότερων από 30 προφορικών αναφορών.

Πληροφορίες εγγραφής

Συμμετοχή για μέλη και φοιτητές με εργασία

40€

50€ από 30/4 και μετά

Συμμετοχή για μη μέλη

60€

70€ από 30/4 και μετά

Συμμετοχή για φοιτητές χωρίς εργασία

20€

25€ από 30/4 και μετά

Το δικαίωμα εγγραφής περιλαμβάνει: παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, παραλαβή τσάντας και όλου του έντυπου συνεδριακού υλικού, κονκάρδα και συμμετοχή στο κοκτέιλ υποδοχής.

Η βεβαίωση συμμετοχής θα δοθεί μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου από συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Στην τελετή λήξης του συνεδρίου θα απονεμηθούν βραβεία στις καλύτερες αναρτημένες ανακοινώσεις.

Οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων

Η υποβολή των περιλήψεων των εργασιών θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Για να υποβληθεί η περίληψη της εργασίας, θα πρέπει πρώτα να γίνει εγγραφή στο συνέδριο τουλάχιστον ενός από τους συγγραφείς.

Αφού συμπληρωθούν τα απαραίτητα πεδία στη σελίδα “Εγγραφή στο Συνέδριο / Εγγραφή με υποβολή εργασίας” και αποσταλλούν, θα οδηγηθείτε αυτόματα στην φόρμα υποβολής της περίληψης.

Οι περιλήψεις θα πρέπει να γραφούν στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να είναι σε μία παράγραφο και να μην ξεπερνά τους 2000 χαρακτήρες (μαζί με τα κενά). Πρέπει να δοθεί προσοχή όταν συμπληρώνονται τα αντίστοιχα πεδία στη φόρμα, ώστε στο πεδίο με τα ονόματα των συγγραφέων να γραφτεί πρώτα το επίθετο.

Παρακαλούνται οι συγγραφείς (ή οι υπεύθυνοι) των εργασιών να δείξουν ιδιαίτερη επιμέλεια στην ποιότητα της περίληψης και να εξασφαλίσουν την απουσία τυπογραφικών και ορθογραφικών λαθών από τα κείμενα. Οι συγγραφείς είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο και την ποιότητα των περιλήψεων και θα δημοσιευθούν όπως ακριβώς έχουν αποσταλεί. Τονίζεται ότι δεν θα υπάρξει διόρθωση των κειμένων μετά την υποβολή.

Πληροφορίες για τις παρουσιάσεις

Οι αναρτώμενες παρουσιάσεις (posters) θα πρέπει να έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό (portrait) και οι διαστάσεις να μην υπερβαίνουν τα 90 cm x 70 cm.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα poster με μεγαλύτερες διαστάσεις δεν θα αναρτηθούν καθόσον δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στους υπάρχοντες χώρους.

Τα posters θα αναρτηθούν το πρωί της ημέρας που θα παρουσιαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός της ανάρτησης, κάθε poster θα πρέπει να παρουσιαστεί προφορικά με 4 διαφάνειες μέσα σε χρόνο 4 λεπτών. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε από τον υπεύθυνο συντονιστή της συνεδρίας που συμμετέχετε, στον οποίο και θα πρέπει να σταλούν οι διαφάνειες πριν από την έναρξη του συνεδρίου.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ξενοδοχείο Πάρκ

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Astir-Grecotel όπου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο

  • https://www.parkalex.gr/
  • Μονόκλινο: 61,5 ευρώ με πρωινό ανά διανυκτέρευση
  • Δίκλινο: 81,5 ευρώ με πρωινό ανά διανυκτέρευση
  • Δίκλινο που προσφέρουμε ως μονόκλινο: 71,5 ευρώ με πρωινό ανά διανυκτέρευση

Astir-Grecotel

Χώρος διεξαγωγής του Συνεδρίου
 
Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου

Πώς να έρθετε

Εγγραφή στο συνέδριο

Scroll to Top