Ανακοινώσεις 24/1/2023

Μετά τις πολλαπλές προκλήσεις της πανδημίας  το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών (ΕΕΒΕ) γνωστοποιεί την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Εταιρείας, στη διεύθυνση: https://www.eebe.gr/.

Η Εταιρεία καλεί σε επικαιροποίηση των στοιχείων των παλαιών μελών της καθώς και εγγραφή νέων μελών, κυρίως νέων ερευνητών από οποιονδήποτε κλάδο των Βιολογικών Επιστημών. Η συνδρομή για το 2023 των παλαιών μελών καθώς και οι εγγραφές νέων μελών μέχρι και την 1/4/2023 θα πραγματοποιηθούν με την μειωμένη τιμή των 15 ευρώ (https://www.eebe.gr/etaireia/eggrafi-neon-melon/).

Επιπλέον, με ιδιαίτερη χαρά  ανακοινώνουμε ότι το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το διάστημα 18-20 Μάϊου 2023. Όπως κάθε φορά, στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλλει στην αλληλεπίδραση μεταξύ ερευνητικών ομάδων Ελλήνων επιστημόνων που εργάζονται σε διάφορα πεδία της Βιολογίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και να αναδείξει την ερευνητική δραστηριότητα νέων ερευνητών συμπεριλαμβανομένων προ- και μεταπτυχιακών φοιτητών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Scroll to Top